lördag 8 oktober 2011

11:45

På väg till vårt första Bartender jobb tillsammans. Det vara Houseparty på schemat, tjenare mannen jag var in heaven. Sjukt vad standarden skiljer sig ifrån Sverige. Men visst hade vi kul, 8 grabbar som ville dricka drinkar och coctails så aa bara till och köra. Vi blev dricksade med 1000kr på 1 timma, haha så vi var rätt nöjda. Kvällen bjöd på poker, pengar som flög och strippor på beställning som sprutade raklödder och marshmallows överallt. Ja du London kunde visst varar lika galet som Kos, där ser man!

Första drinken blandad i London, pang!
Roddat upp våran mini bar.
Skulle verkligen inte banga till att bo här !? Folk badar i miljoner.
Jessica där ser du min nya kappa :)
Alla dessa tåg, alla tunnelbanor, alla linjer å avgångar å skyltar hit och dit, snacka om att jag fattar att de tar folk 2 år å lära sig dehär. De är sinnes, tydligen finns de en app man kan ladda ner som hjälper en lättare att ta sig dit man vill med tunnelbanan... phuuu
Vi får se hur länge vi stannar i London, det är så himla duktiga bartenders i denna staden, svårt att toppa samma nivå. Känns som att gå från dagis direkt till högskola. Men vi ger de ett par dagar till så får vi se, annars har vi i alla fall varit här och testat på de. Jag är verkligen kär i Londons shopping, så då kommer jag i alla fall kunna shoppa 15 kg till med kläder å skor. De vore så jävla ballt, haha så får vi se vad som händer om jag kanske sticker till Polen å sedan Norge för å jobba eller om jag kanske får jobb i Göteborg. Vi får se, men ill keep you updated.
Just nu sitter jag helt själv på ett café, skall strax tror jag våga mig på att åka helt själv in till Oxfordstreet för å shoppa, galet att jag ens kan tänka tanken, om jag växt som person? Öh ja!
Men det är som jag säger, bara å bita sig i röven och köra!
Shopping på G. Skall ta kort å lägga upp på bloggen så skall ni få se!!

1 kommentar:

Dastan sa...

Fan va kult det såg ut gumman :D Ni är düktiga <3