tisdag 15 november 2011

15:14




Igår var från början planerat till att bli en utgång med mig och Angie, men inte så oväntat fick vi ändrade planer och bestämde oss för att sitta hemma och vara jävligt onyttiga en sista dag innan vårt " nyttiga liv" skulle dra igång! De hela slutade med seriemaraton i walking dead, en massa dounats, risifrutti, chips, dip och chokladtomte så klart. Senare på kvällen hoppar josephine in och har haft en ute kväll med jobbet som slutade i kaos, men glad blev hon då hon såg vad ja hade lagt på sängen åt henne. En chipspåse och två dounats kan fan göra vem som helst glad, hahaha.
Idag blev vi dessutom överaskadde utav två chokladkalendrar som Therese.. angies kompis hade skickat över till oss, TACK TACK TACK :) Så nu har vi börjat vårt nyttiga liv men vi längtar redan till 1 december ;)
Idag är de jobb, från 17:00 - 00:00. vi är bara 3 bartenders som jobbar ikväll, så lär vara ganska tomt men med en del att göra, wish me luck, jag e fucking nervös. Mer idag en vad ja brukar vara de andra dagarna då alla jobbar, .. skall stå där uppe på groundfloor idag med. Vilket innebär, massa fatöl som skall hällas upp, im in heaven...

Ciao

Inga kommentarer: