måndag 6 september 2010

12:20

Bella och jag var ute å tävlade i lördags, kändes jätte bra i både hoppklass och agility klass loppet. Hon har nu börjat ta gungan och alla balanshinder på plan vilket känns himla kul. Vi är anmälda till två tävlingar till nu under hösten, får väll se om de blir flera. Men nu fasiken skall vi lyckas med att ha koll på varandra å med lite tur kanske få med oss en pinne i agility klassen med så vi kan komma i kapp oss själva i hoppklassen!! För kul har vi redan båda två!

Kvällen blev lite stressig, kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag ville göra? Sitta hemma eller gå ut. De alternativet brukar för mig vara självklart, men just nu så känns de inte rätta att festa när man har förlorat någon som man älskat så mycket. Men som J sa: - Du festar inte för att hon har gått bort direkt. Hon hade velat att du skulle gå vidare.
Så de blev en utgång och visst hade ja kul. Och stötte på en hel del folk som man inte sätt på länge vilket var hur kul som helst och även en hel del nya ansikten, sedan stötte man självklart även på idioter men så e de väll alltid! Värt var de ialf. De ända som var lite segt var att ja på något sätt inte kunde få i hop de med M, vi skulle mötas någonstans för att iafl ses en snabbis men de lyckades vi inte med :/ I taxin hem sedan hade jag ett roligt samtal med taxi snubben, han började berätta om sitt liv, om sin dotter och hans jobb. Trevligt när man stöter på snubbar som gärna berättar om hela sitt liv för en främling, iofs e dem ganska smarta, hur många kommer i håg något efter en kväll? haha

Du vet att ja älskar dig igår idag och i morgon, de kommer ja alltid att göra oavsett vart du befinner dig.

Inga kommentarer: