torsdag 14 april 2011

22:09

Allting sitter i ditt huvud. Andas man dansar man. Sover man super man. Springer man lever man. Oklarhetens samman svetsningar ger dig enorma hetsningar. Det du såg där framme vara inget mål utan ett hål. Du trillade dit, ett tag kändes allt som skit. Men under tiden då du fått alla uppmuntringar på din väg genom kampen har du aldrig varit så nära rampen. Den ramp som gör hela dit jävla liv till en enda jävla stor dragkamp. På ena sidan står du själv i egen hög person utan framtids vision. På andra sidan står din andra hälft som bara skriker hjälp hjälp hjälp. Det snurrar ganska hårt bland alla tusen hundra hjärnceller där uppe i din hjärna. Men det du inte vet är om du skall backa eller tjäna. Pengar utan provotion, men ett liv du egentligen inte gärna ville ha blev plötsligt de du vaknar till varje jävla dag.
Det kallas ett beroende utan slut, en saga utan ett lyckligt levande i alla sina dar. Ett mål med tusen hål. Alla till för att du och en till skall trilla, trill trilla dit dit dit.

När du väl är fast, är det svårt att utan en kontrast lyckas dra sig hem utan en last. För nu svävar du lätt som en fjäder genom alla hast. Det går så fort det där, så man vet inte om man skall våga tro att det är sant.
Jag vet folk som trillat dit. Jag vill inte men vet att jag i dragkampen redan står på glänt.

FIGHT.
It´s all about the

C oNt rol.

Inga kommentarer: