lördag 24 april 2010

15:37

Gud har nog aldrig någonsin kommit hem mer stolt och nöjd över min tjej. Jag är så otroligt glad över våran prestation idag, de går knappt att beskriva med ord, men jag kan försöka med ett och det är: lycka.


Vilken hund jag har, nu ger hon 110% i allt hon gör och visst tusan går det svin snabbt också, knappt jag känner igen henne, för 2 år sedan kom vi inte ens runt en bana, och nu kommer vi hem med en klass vinst i hoppklass 2 och ett otoligt snyggt agility lopp i agilityklass 1!! Gungan och balansen tog hon utan några större problem, de som förstörde vår nolla denna gången var att hon inte han samla i hop sig innan slalomen så hon tog andra porten istället, men de var nog mitt fel väldigt mycket det med iom att jag var så jäklllaaa glad så jag släppte allt och jobbade inte klart !
Länkar till både agilityloppet och hopploppet, nu skall jag tag å slänga mig på kudden, sjukt att jag somnade 0:00i går å har varit på benen sedan 5:00 idag, jag behöver sömn!


Agilityklass 1:
http://www.youtube.com/watch?v=Peit3WQ10i0

Hoppklass 2:
http://www.youtube.com/watch?v=8Hh_2CTgB6k


Och på toppen av allting så tog vi oss ett besök på göteborgskex när vi ändå var i närheten vilket resulterade i allt det här, idag var vi värda de, å mycket mer där till! Jag menar en gotte dag i veckan för man för tusan lov att ha...
Jag älskar dig Bella. <3

2 kommentarer:

Petra sa...

grattis! :D

Anonym sa...

ännu ett grattis från mig <3